Profil

Ellenőrizd, hogy minden adatodat pontosan írtad-e be, valamint elolvasást követően fogadd el általános szerződési feltételeinket és adatvédelmi nyilatkozatunkat a továbblépéshez!

Ellenőrizd, hogy kaptál-e hibaüzenetet az oldalunkon, vagy kaptál-e visszaigazoló emailt a sikeres regisztrációról! További sikertelen regisztrációs kísérlet esetén az info@mypetnote.com email címen veheted fel velünk a kapcsolatot.

Ellenőrizd, hogy a belépési adataid helyesen írtad-e be! Sikertelen belépési kísérlet esetén vedd igénybe elfelejtett jelszó funkciónkat. Ilyenkor emailben elküldjük számodra a teendőket az új jelszó generálásához. További sikertelen belépési kísérlet esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mypetnote.com email címen!

Valószínűleg kimaradt egy, vagy több nélkülözhetetlen adat a kisállatod profilozásakor. Ilyen lehet például a fajta beállítás, mely csak a faj beállítását követően válik elérhetővé. További sikertelen kisállat profil mentési kísérlet esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mypetnote.com email címen!

Előfizetés

Weboldalunk alap funkciói (lásd. következő pontokban) ingyenesek, így előfizetés nélkül is használhatók.

Előfizetéshez kötött Prémium szolgáltatásainkat azoknak a gondos Gazdiknak találtuk ki, akik mindent meg szeretnének adni Kedvenceiknek. Ezekkel a funkciókkal támogatjuk, hogy még sok-sok gondtalan időt tölthessenek egészségben kisállatukkal.

Természetesen igen! Minden frissen regisztrált Gazdinak 1 hónap ingyenes Prémium próbaidőt adunk ajándékba.

 • - MYPETNOTE Állattartói profil létrehozás (regisztrációt igényel)
 • - korlátlan számú belépés a MYPETNOTE weboldalának ingyenes tartalmaihoz (regisztrációt igényel)
 • - korlátlan számú (későbbiekben szerkeszthető) kisállat profil létrehozási lehetőség (regisztrációt igényel)
 • - a kisállat számára történő, vakcinázásokkal kapcsolatos emlékeztetők beállítási lehetősége (regisztrációt igényel)
 • - kisállatokra szakosodott szolgáltatók közötti keresés, szolgáltató kereső funkció (https://mypetnote.com főoldalon, regisztrációt nem igényel)
 • - a Magazin linkre kattintva online magazin elérés (regisztrációt nem igényel)
 • - visszajelzési lehetőség, feedback lehetőség, hisz a többség igényei alapján fejlesztjük tovább oldalunkat (regisztrációt nem igényel)
 • - első regisztrációt követően, 1 hónapon át biztosított a MYPETNOTE prémium gazdi próbaidőszak az újonnan regisztrált felhasználóknak
 • - Az Állattartó kisállata számára történő külső élősködők elleni kezeléssel kapcsolatos emlékeztetők beállítási lehetősége. A kezelések esedékességéről e-mail értesítést küldünk. (regisztrációt igényel)
 • - A kisállat számára történő, féreghajtásokkal kapcsolatos emlékeztetők beállítási lehetősége. A féreghajtás esedékességéről e-mail értesítést küldünk. (regisztrációt igényel)
 • - Kisállat-egészségmegőrzést támogató Kisállat Napló (regisztrációt igényel)
 • - Kisállat-egészségmegőrzést támogató értesítési rendszer, betegség megelőzést segítő értesítések hiteles, állatorvosi forrásból (regisztrációt igényel)
 • - Kisállattartás menedzselését segítő havi teendőlista összeállítása és megküldése a prémium előfizetők számára

Az 1 hónapos, ingyenes prémium próbaidőszak lejártakor természetesen nem terhelünk téged semmilyen automatikus fizetési kötelezettséggel, mindössze annyi változás következik be, hogy már csak az ingyenes alapfunkciók lesznek elérhetőek számodra. Annak érdekében, hogy igényed esetén a próbaidőszakról egyből a prémiumra válthass, a próbaidőszak lejártáról időben tájékoztatunk! Fizetési kötelezettséged kizárólag a prémium előfizetés igénylése esetén keletkezik.

Előfizetésed esetén határozatlan idejű szerződés jön létre közted és a MYPETNOTE között, így a prémium gazdi szolgáltatáscsomagunk havidíja ellenében a szolgáltatásunk havonta megújul. Meghiúsult díjfizetés esetén a prémium gazdi szolgáltatásunk nyújtása automatikusan leáll az újbóli prémium tagság igényléséig, illetve ezzel egyidejűleg a díjfizetés rendezéséig.

Belépés után a Prémium menüponton belül válaszd az előfizetésem menüpontot és ott találod majd a Lemondás gombot amelyre rákattintva egyből töröljük az előfizetésed. Előfizetésed bármikor lemondhatod, és ha meggondoltad magad, bármikor újra előfizethetsz.

Emiatt nem kell aggódnod! Előfizetésed megújítását követően visszanyersz minden elmentett adatot, és onnan folytathatod kisállataid menedzselését, ahol abbahagytad!

A MYPETNOTE jelenleg nem nyújt online állatorvosi konzultációs lehetőséget az állattartóknak, de minden egyes értesítést és állatorvosi ajánlást állatorvosok írtak az oldalon, illetve szakmailag állatorvosok ellenőriztek le azokat. Állatorvosi jellegű kérdéseidet nem áll módunkban megválaszolni, javasoljuk, hogy ezekkel kapcsolatban keresd fel állatorvosodat. A legtöbb állategészségügyi kérdés csak az állat alapos kivizsgálását követően válaszolható meg.